Januari 2022 | Het Grote Superheldenboek
Eindelijk is het zover! Het Grote Superheldenboek! Een nieuwe compilatie propvol stripklassiekers! Vanaf april kunnen we allemaal genieten van de superheld in zijn puurste vorm. En dat is niet alles. Want over enkele weken kondigen we nóg een nieuwe titel aan. Iets totaal anders bovendien! Wordt vervolgd …

Oktober 2021 | Science Fiction Comics is terug!
Vanaf 15 oktober ligt deze zinderende compilatie ruimteavonturen weer in de winkel! En dat is niet alles … de eerste 300 exemplaren bevatten een exclusieve genummerde mini art-print! In alle hectiek van 2020 viel onze eerste bundel een beetje tussen wal en schip. Maar niet getreurd, we zijn terug en sterker dan ooit tevoren. En naast deze release in 2021 staan er ook eindelijk nieuwe titels voor 2022 op de planning. Welke precies? Dat hoor je later dit jaar…

APRIL 2021 | Comic Book Art Prints
Mooi he?! Wellicht hangen deze fraaie stripomslagen binnenkort bij jou aan de muur! Dan verschijnen onze splinternieuwe Comic Book Art Prints in drie verschillende thema’s: de Sci Fi Girls collectie, de Superhero Girls collectie en de Jungle Girls collectie. Elke set bevat drie prenten, in totaal negen prenten om te verzamelen dus. Vanaf 28 april verkrijgbaar bij speciaalzaken en de interieurhandel.

AUGUSTUS 2020 | Science Fiction Comics
Eindelijk is het dan zover! Science Fiction Comics, onze eerste publicatie, is een feit! Science Fiction Comics neemt je in 120 pagina’s mee naar vele onbekende werelden en zinderende ruimteavonturen. Een zéér gevarieerde mix van sciencefictionverhalen waar zowel verzamelaars als jonge lezers zich vanaf 19 augustus in kunnen verliezen.

Vanwege de pandemie is Helden Comics voorlopig geannuleerd. Maar hou je ogen open … er staat veel moois op de planning!

MEI 2020 | Helden Comics & Science Fiction Comics
Nog even en dan liggen de eerste twee bundels van Peter Pan Comics in de winkel! Treed in de voetsporen van stoere krachtpatsers en uitzonderlijke waaghalzen in Helden Comics. Wie liever naar de randen van het universum afreist zal overweldigd worden door de verhalen in Science Fiction Comics. Twee keer 120 pagina’s stripklassiekers voor liefhebbers van alle leeftijden! Vanaf 13 mei overal verkrijgbaar.